logo - naam - diensten

adres

CZ Collectief

cz collectiefWij hebben voor het MKB een speciaal collectieve regeling waar uw werknemers gebruik van kunnen maken. Voor de werkgever geeft dit geen verplichtingen, maar laat de deelnemers profiteren van een korting van 7% op de basispremie en 10% op de aanvullende verzekering. (Dit kan al snel € 10 per maand minder premie betekenen per betalende verzekerde)

Middels een link kunt u naar een speciale site van het CZ gaan.

Op de eerste pagina wordt er naar een collectiviteitsnummer gevraagd. Vul hier 002379562  in als uw werkgever nog geen eigen collectiviteit heeft. Laat ons wel even de naam en adresgegevens van uw Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. weten, dan regelen wij de formaliteiten met hem/haar. Ook al heeft uw werkgever nog niet getekend, uw aanvraag wordt al wel verwerkt.

Betaal niet te veel premie en maak gebruik van dit aanbod.

Offerte/Aanvragen  CZ verzekeringOfferte/Aanvragen  CZ verzekering

Onze relatie met CZ is uitstekend. Wij kunnen u te allen tijde advies geven en informeren over onze goede en prijsgunstige CZ-polissen.

Het aanvragen van de verzekering is zeer eenvoudig. Als u overstapt voor 1 januari wordt de oude verzekering door CZ automatisch opgezegd.

Text Size