logo - naam - diensten

adres

Wie zijn wij

Ons assurantiekantoor bestaat sinds 1992 en is door Jean Wiertz gestart.In april 2007 is de naam van het bedrijf door de komst van mede eigenaar Guus Fanchamps gewijzigd in Wiertz & Fanchamps Assurantiën. Al onze medewerkers zijn in het kader van de Wet Financieel Toezicht gecertificeerd en zijn in het bezit van alle vakbekwaamheids diploma’s welke de WFT verlangt. Voor u een geruststellende gedachte dat gekwalificeerde en deskundige mensen uw verzekeringszaken behartigen.
Wij adviseren vanuit een volstrekt onafhankelijke positie op het gebied van verzekeringen, hypotheken, aanvullend pensioen en bankzaken. Sinds 2008 zelfstandig intermediair van de RegioBank. Met de RegioBank bieden wij tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden en tarieven een breed pakket van bankzaken aan, van betaalrekening tot sparen en lenen al dan niet met internet gemak.

Omdat wij met een breed scala van maatschappijen samenwerken bent u altijd verzekerd van de beste oplossing voor uw persoonlijke behoeften.
Wij zoeken steeds weer naar nieuwe wegen om uw verzekeringsbehoefte zo goed mogelijk en tegen een betaalbare premie in te vullen. Natuurlijk is de prijs hierbij belangrijk maar de kwaliteit van dienstverlening en het te kiezen product is wellicht nog belangrijker.
De polis en de adviseur dienen hun waarde bij onverhoopte schade te bewijzen!
Door gebruik te maken van een onafhankelijk hypotheek vergelijkings programma zijn wij in staat voor u de beste hypotheek voorwaarden aan een aantrekkelijke rente te koppelen. Verder dan ons kantoor hoeft u niet te zoeken voor een vakkundig en onafhankelijk hypotheek advies.
Ons team staat voor persoonlijke betrokkenheid en deskundigheid.

WIJ ZIJN KLAAR VOOR DE TOEKOMST.

KIJK VOORUIT WIJ STAAN ACHTER U.

DSCN5299

Guus Fanchamps
Guus Fanchamps is sinds 2007 samen met Jean Wiertz eigenaar van het kantoor. Hij voert samen met Jean de algemene leiding over het bedrijf en is aanspreekpunt voor particulieren en zakelijk relaties op het gebied van verzekeren, hypotheken en aanvullend pensioen.Ook voor bancaire diensten zal hij u graag te woord staan.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
Désirée Hupperichs
Desiree Hupperichs werkt sinds 2002 bij ons kantoor en u zult haar meestal als eerste aan de telefoon krijgen. Zij ´bemant´de receptie en is ook uw aanspreekpunt voor uw RegioBank zaken. En als u een onverhoopte schade meldt zal Desiree deze in behandeling nemen en vakkundig afhandelen. Verder verzorgt Desiree een deel van de financiële administratie.
desiree2
 
danny Danny de Vries
Danny is sinds januari 2011 verantwoordelijk voor de particuliere en zakelijke schadeverzekeringen. Hij adviseert u over risico’s en oplossingen en onderzoekt bij een automutatie of andere wijziging of uw huidige verzekering nog steeds de juiste keuze is. Danny is ook hét aanspreekpunt als u uw huidig (elders gesloten) verzekeringpakket wenst te vergelijken met onze mogelijkheden. Desgewenst nodigt hij u uit voor een persoonlijk gesprek.
   
 

 

 

 


 

Text Size