logo - naam - diensten

adres

Maatschappijen

HYPOTHEKEN

Hypotheken zijn er in veel soorten en maten. Welke hypotheek bij u past, hangt af van uw persoonlijke en financiële situatie, uw financiën, uw leeftijd en uw wensen. Wat uw voorkeur en wensen ook zijn, bij ons kunt u terecht voor de juiste hypotheek en de rentevorm die bij u past.

Onafhankelijk en adviesvrij
Wiertz & Fanchamps Assurantiën werkt samen met een breed scala aan geldverstrekkers. Waar de grote handelsbanken u slechts producten uit hun eigen assortiment zullen aanbieden, bent u bij ons verzekerd van een bredere aanpak waarbij tal van geldverstrekkers naast elkaar worden gelegd.
Welke geldverstrekker uiteindelijk de beste is, kan pas gezegd worden op basis van een uitgebreide inventarisatie van uw persoonlijke situatie, uw wensen en uw voorkeuren.

Is een lage rente het enige dat telt?
Nee, zeker niet! Wilt u uw netto maandlasten zo laag mogelijk houden? Kijk dan niet alleen naar de rente, maar ook naar de aflossing en de verzekeringspremie. Maar ook de voorwaarden zijn belangrijk. Beschikt u over een goede verhuisregeling? Is de geldigheid van de offerte te verlengen? Dit soort vragen speelt ook een rol bij het vinden van de optimale hypotheek.

Voordelen van een hypotheek via Wiertz & Fanchamps Assurantiën:

  • Wiertz & Fanchamps Assurantiën overziet de markt: wij werken samen met breed aanbod van geldverstrekkers (BLG Hypotheken, Obvion,  Fortis ASR, Bouwfonds, Postbank, Argenta, GMAC, Hypotrust, ING, SNS, Nationale Nederlanden en vele anderen)
  • Zeer concurrerende rentetarieven
  • Uitstekende voorwaarden
  • Optimale pasvorm
  • Afhankelijk van uw wensen: één tarief voor nieuwe èn bestaande klanten (geen rente-opslag bij verlenging)
  • Renteservice bij variabele rente
  • Tweejaarlijks onderhoudsgesprek
  • Uiterst voordelige overlijdensrisico-, opstal- en inboedelverzekeringen

Meer weten?
Wilt u weten wat uw hypotheekmogelijkheden zijn? Of wilt u uw bestaande hypotheek eens tegen het licht houden? Neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op voor het maken van een afspraak.

Dienstenwijzer Hypotheken

 

Maatschappijen

Wiertz & Fanchamps Assurantiën werkt samen met een groot aantal maatschappijen en banken. Een aantal van deze zijn:

 

 

 

 

 

Text Size